Friday, May 3, 2013

Dimana ustazah Abby..?

Kenapa sampai sekarang Rafizi masih mendiamkan diri berkaitan dengan isu Rapussy.? Rafizi dikenali sebagai orang yang gila membuat sidang media. Walau dia bukan ahli parlimen, tapi lagaknya mengalahkan ahli parlimen. Sehingga kini dia masih membisu berkaitan isu itu. Pelik bukan.

Sama seperti ustazah Abby. DImana Abby.? Dia mendiamkan diri adakah kerana mengendeng bekas suaminya atau takut ugutan “Siapa Taja Abby Abadi RM50,000 di London” pelik bukan. Orang macam ini bukan merajuk tidak dicalonkan tapi beliau takut terkantoi skandal dia.
Adakah diam menandakan isu ini benar..?
Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan.Abby  ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.

Ini peringatan kepada Abby,Jika beliau tidak menghentikan  keceluparannya mempermainkan agama,mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan,saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini.

No comments:

Post a Comment